Pages

Sunday, January 12, 2014

JOM SERTAI KAMI : MAJLIS MAKAN MALAM

As salam to all blogger. Amacam hari ini? Ada FREE tak? Terutama mereka yang tinggal disekitar Shah Alam. Jom pakat-pakat lepak king. Huhu. Memandangkan esok dah kerja so, apa kata kita buat sedikit aktiviti nak? Eh! Rushing sangat tak lau kita keluar makan tengahari hari ni ramai-ramai? Hohoho nampak gaya ramai yang tak sempat nak baca ni. Ok kita tukar ke hari esok. Oh! Tak boleh esok kan dah mula start kerja. Hmm.. Ok2 minggu depan ye. Mungkin sabtu atau ahad ada free tak? Vanue kita bincangkan. Siapa nak join? Makan tengahari tak best kot untuk santai-santai. Kita buat makan malam. Any idea nak makan apa dan nak makan pula dekat mana? Pilih tarikh, masa dan tempat. Just komen untuk cadangan :D

Thursday, January 9, 2014

Apartment For SALE

PROPERTY DETAILS 
- Name - Gardenia Court
- Address - Taman Sri Gombak, Selangor 
- Type - Condominium
- Tenure - Freehold
- No. of Block - A, Level 7
- Built-up- 83.42 square metres (Corner Lot)
- Price- RM410K (Nego)

FACILITIES
- Air cond (2)
- Fan (4)
- Full Cornish
- Chandelier Lamp (2)
- Swimming Pool
- Barbecue Area
- Balcony
- Mini-Market
- CCTV
- Multipurpose Hall
- Mosque
- Jogging Track
- 2 Lifts
- Car Park
- Children's Playground
- Business Centre (Banks, Giant, Shop Lot & etc)
























Wednesday, January 8, 2014

Selamat Tahun Baru 2014


As salam wbt. Alamak dah seminggu rupanya tahun baru. Sempat lg ke ucap hehe. Terlalu bz last weekend sampai x berkesempatan tuk bg ucapan sepatah 2 kata. Ahaks! Oh ya seperti biasa masuk tahun baru mesti nak kena ada azam kan. Actually azam saya di tahun baru ini selain menjadi 'Isteri Cerdik Yang Solehah', saya juga nak jadi 'Srikandi Islam Yang Cemerlang, Gemilang Dan Terbilang'. Paling penting sekali saya boleh bebas dari hutang kewangan. Inshaa ALLAH semoga saya terus istiqomah dalam segala urusan.